April 2, 2014

Nissanin perän purkua

Goedemorgen lezers eli Hyvää huomenta lukijat!
Kello on paikallista aikaa puoli kuusi ja olis aamutreenin vuoro, joka lähtee käyntiin lankuttamisella. Seuraavaksi selkää ja punnerruksia. Onneksi mulla on suhteellisen painava tuoli niin pystyn sitä myös hyvin hyödyntämään erilaisissa käsiliikkeissä. Treenit kun on treenailtu niin aamupalakin maistuu niin hyvältä! Kolme kananmunaa, pari leipää savukinkulla ja juustolla, jogurttia ja mysliä. 


Aamupalan jälkeen suihkuun ja laittautumaan. Itellä kuitenki se kahdesta neljään tuntiin aina menee, riippuu tietty vähän tilanteesta. Jotkut kehtaa väittää, että naisilla menee kauan laittautua, mut kyllä mä väittäisin että mä pärjään aika monelle naiselle. Oma hommansa kuitenkin aina silittää vaatteet, laittaa hiukset ja kaikki muu kuntoon..

Juna-asemalle päästyä ostan taas kahvin. Nyt ei ollut yhtä hyvä tuuri kuin toissapäivänä, kun ei tuo arpaonni suosinutkaan. 




Töissä mekaanikon asu päälle ja hommiin. Toissapäivänä jäi  Nissan 350z:n perän purku hieman kesken, niin tehtiin se homma loppuun. Purettiin siis perä atomeiks, säilytettiin kaikki alumiini-osat, ja loppu sälä heitettiin roskiin kun ei ollut enään käyttökelpoista tavaraa. Tavarat kun oli irrallaan toisistaan, vietiin ne pesuun, hapotettiin ja kuivattiin ilmapuhalluksella. Loput osat tarkastettiin onko kumit kunnossa ja toimiiko laakerit. Sitten työpisteen siivous ja kaikkien työvälineiden putsaus.

Nissan 350z


Vinkki: Jarrulevujen puhdistusspray toimii erinomaisena puhdistusaineena työkaluille sekä vanhat t-paidat 

Ehdimme seurata päivän aikana myös muiden työskentelyä; lasin asennusta, pellin suoristusta, kittausta, hiontaa, jarrujen ilmausta ym.
Chevrolet
Tiimipäällikkömme



Kävimme vielä lopuksi hoitamassa salikortti asiat kuntoon. Saamme sinne omat V.I.P-passit. Kyllä jo kuumottaa, on nimittäin noin kolme viikkoa edellisestä kerrasta, mutta kyllä tässä on ollut paljon tekemistä muutenkin. Asiat kun on taas kunnossa niin voi hyvin mielin lähteä kotia kohti :)


No comments:

Post a Comment